فونداسیون پیش ساخته بتنی

فونداسیون بتنی در پایداری و عملکرد بهینه سازه‌های فلزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. فونداسیون، استحکام، مقاومت در برابر عوامل محیطی و طول عمر پایه‌های فلزی نقش موثری را ایفا می نماید. یکی از نکات مهم در طراحی فونداسیون پایه‌های فلزی، انتخاب صحیح مواد مصرفی، مهندسی ومحاسبات دقیق می باشد که با توجه به مشخصات سازه به مقاومت لازم در برابر بارهای عمودی وجانبی ناشی از باد، زلزله و دیگر عوامل جوی توجه می شود. علاوه بر مقاومت فیزیکی، فونداسیون‌ها باید به گونه‌ای طراحی شوند که از نظر زیبایی، تناسب با محیط اطراف و ایمنی عمومی جلب توجه باشند. در شرکت آرم، فونداسیون با توجه به نوع پایه، مشخصات خاک و شرایط جوی محل نصب و دیگر نیازهای پروژه تولید و نصب می‌شود.

نصب و اجرای فونداسیون و پایه ها :

جهت اجرای فونداسیون از دو نوع درجا و با پیش ساخته آن استفاده میشود که هر یک در نوع خود دارای مزایا و یا معایبی است در ذیل در هر دو مورد توضیحاتی داده شده است .

فونداسیون درجا:

بعد از پیاده کردن نقشه و حفاری لازم در محل و استفاده از پوشش نایلون دور تا دور چاله ، بتن آماده توسط میکسر در محل ریخته شده و آرماتور بافته شده ولوله پلیکا جهت عبور کابل در آن تعبیه می شود . جهت جلوگیری از زنگ زدگی دنده بولتها سطح فونداسیون حدود ۲۰ سانتیمتر از کف بالاتر اجرا می شود که برای این منظور از پد استال ۸ وجهی بعد از اجرای فونداسیون استفاده می شود. از معایب این کار میتوان به مواردی اشاره کرد از جمله عمل نیامدن بتن خروج شيره و بتن از اطراف، یکنواخت نبودن ابعاد بتن گرفتگی لوله پلیکا هنگام بتن ریزی و از مزایای آن اقتصادی بودن درگیر شدن بتن با خاک اطراف جهت جلوگیری از معایب، دلت در بتن ریزی بالا بردن حجم بتن و پوشش کامل توسط نایلون توصیه می شود.

فونداسیون پیش ساخته:

این نوع فونداسیون که عمدتاً به دوصورت مکعبی و یا مخروط ناقص ساخته میشود در کارگاه ساخته شده و سپس به محل حمل میگردد. از معایب آن بالا بودن هزینه حمل و نصب و آرماتور بندیها جابجایی آن بعد از نصب توسط آب و خاک و از مزایای آن بتن با کیفیت بالا ، ابعاد يكنواخت وصيقلي دانست .

لازم به یادآوری که برای جلوگیری از جابجایی فونداسیون پیش ساخته بعد از نصب آن باید خاک اطراف کاملا نم دار شده کوبیده شود و یا توسط ملات اطراف آن بر شود .

Boat on Calm Water Wintry Mountain Landscape